Masentavaa kun on niin synkkää ja märkää. Odotan vaan lunta ja talvea. Toivottavasti se oikea talvi tulisi tänä vuonna, kun viime talvi oli niin vähäluminen ja synkkä. Aurinkoisina ja ei-sateisina päivinä syksykin on ihan mukavaa aikaa ja lenkkeily on miellyttävää, kun ei ole liian kylmä eikä kuuma.

Tänään työpäivä venyi hieman ylitöiksi, just aina perjantaina putkahtaa ne vaikeimmat selvityshommat esiin. Nyt kuitenkin ollaan aloittamassa viikonlopunviettoa... Ei taida olla mitään kummoisia suunnitelmia, tekis älyttömästi mieli lähteä johonkin syömään, mutten tiedä jaksaako sitä. Ollut aikainen työviikko ja tällai loppuviikosta on jo niin puhki univelkojen takia. Huomenna onneksi saa nukkua pidempään. Paitsi, en nykyään pysty nukkumaan edes kymmeneen, aina tulee herättyä 8-9 aikaa. Unirytmi on niin vakiintunut, ennen muinoin sitä pystyi nukkumaan helposti 12 tuntia putkeen, nyt taas 9 on aika maksimi.
Huomenna ois tarkotus mennä treeenaamaan koirien kanssa, jos vaan jaksaa. Saas nähdä innostuuko sitä illalla jopa viihteelle lähtemään...

Pidin taukoa pillereiden syönnistä pari viikkoa. Kun sitten olin 2 päivää syönyt tajusin miten suuri vaikutus niillä on mun mielialoihin! Tuli selkeä selitys aiemmalle kestovitutukselleni. Aiemmin ajattelin, että mä nyt vaan olen luonteeltani sellainen vittumainen ja ärsyynnyn kaikesta. Naama oli käytännössä koko ajan kotona ollessa väärinpäin. Sitten tein päätöksen, etten noita vitutuspillereitä enää kehooni pistä. Nyt sitten onkin suuuren suuuuri ongelma: mikä ehkäisymenetelmä sitten otettaisiin käyttöön? Ikinä ei ole edes tullut mieleen vaihtaa menetelmää... Nyt olen lueskellut netistä erilaisista ehkäisykeinoista ja yllätyin kovasti, miten monet ihmiset vastustivat hormooniehkäisyä. Niin monille se tuntuu aiheuttavan epämiellyttäviä sivuoireita. Mutta pillerit on niin helppo käyttää, vaikkakin niiden muistaminen ei kuulunutkaan päivittäiseen arkeeni! :D Kumin kanssa en haluaisi alkaa leikkimään ja mies vielä vähemmän. Kai kki kemialliset ja ei-hormoonipitoiset ehkäisyt sulkevat mielestäni ns. spontaanisen seksin pois. Jotenkin se ei tunnu ajatuksena kivalta, kun on iät ajat pillereitä popsinut. Yhhh... miten voikaan olla niin vaikeaa. Se kuitenkin on selvää, etten pillereitä halua syödä, ne muuttavat niin paljon oloa. Riidat kotona on vähentyneet ainakin puolella, oikeasti.  Se tietty olisi vaihtoehto, että kokeilisi jotain toista merkkiä... mutten kuitenkaan jaksaisi sitä kokeilurumbaa aloittaa. Ärsyttävää.

Nyt taidan vaihtaa vaatteet ja lähteä lenkille koiruuden kanssa... saa nähdä saako ukkoa mukaan. .